Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με το βλέμμα στην κορυφή η Εθνική

Κομβικός αγώνας για την Ελλάδα αυτός απέναντι στην Μάλτα το βράδυ του Σαββάτου (21:30, MEGA), για την προκριματική φάση του Euro 2012, ειδικά από τη στιγμή που η Κροατία επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής της Γεωργίας με 1-0 και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.
Ο Φερνάντο Σάντος έχει ζητήσει από τους παίκτες του τη δέουσα σοβαρότητα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η ομάδα τα ίδια προβλήματα που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι στη Μάλτα, όταν χρειάστηκε το γκολ του Τοροσίδη στις καθυστερήσεις για να κατακτήσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Η διαφορά δυναμικότητας άλλωστε είναι πολύ μεγάλη. Απομένει μόνο οι διεθνείς να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" την ανωτερότητα τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους επαναφέρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόβλημα της απουσίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου από το κέντρο της άμυνας, κλήθηκε να λύσει ένας άλλος ερυθρόλευκος, ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αναμένεται ωστόσο να κάτσει στον πάγκο με τους Βαγγέλη Μόρα και Κυριάκο Παπαδόπουλο να παίρνουν φανέλα βασικού.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ελλάδα:Κοτσόλης, Τοροσίδης, Μόρας, Κυρ. Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης.
Μάλτα:Χάμπερ, Μπρίφα, Αγκιους, Τζ. Καρουάνα, Μπαγιάντα, Μπογκντάνοβιτς, Χάτσινσον, Σκιμπέρας, Κοέν, Μιφσούντ, Σκέμπρι.
contra.gr