Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές! Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την paokacademy2010   
Δευτέρα, 16 Μάιος 2011 07:17
Πρωταθλητής 2010-11 για την κατηγορία προπαίδων 11χ11 της ΕΠΣΜ αναδείχτηκε το προπαιδικό τμήμα '98 του Δικεφάλου. Η ομάδα του Αλέξη Τασούλη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια νικώντας στο τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ τον Ηρακλή με το εντυπωσιακό 4-1!
Τα «αετόπουλα» μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα στο 10' λεπτό το σκορ να είναι ήδη 1-0 με τέρμα που σημειώθηκε από τον Γολιδόπουλο. Ο Ηρακλής το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 και μάλιστα με αυτογκόλ του Παραστατίδη. Ο ίδιος παίκτης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι και το ...σόου συνεχίστηκε από τους Γολιδόπουλο (ξανά) και Αργυρίου μετατρέποντας τον τελικό σε έναν «υγιεινό απογευματινό περίπατο»!
Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη κούπα που σήκωσε το τμήμα μετά το κύπελλο στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» και του τουρνουά « Family Cup» των Βριλλησίων.
Και μη ξεχνάμε βέβαια και την συμμετοχή στο τελικό του « Lennart Johansson Academy Trophy 2011» στη Σουηδία όπου και έχασε από την ...διαστημική Μίλαν!
Συγχαρητήρια στους «μικρούς» και στον προπονητή τους Αλέξη Τασούλη για την εκπληκτική τους φετινή πορεία, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου